Jobbet Studenter sökes för extrajobb som butikssäljare i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studenter sökes för extrajobb som butikssäljare i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du student och söker ett extraarbete vid sidan om studierna? Brinner du för försäljning och vill jobba i butik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal i butiker i Malmö och Lund.

Arbetsuppgifter:
• Kassaarbete
• Serva och hjälpa kunder med deras frågor
• Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Arbetspassen förekommer endast måndag-fredag (07-16) då butiken inte håller öppet på helgerna. Som konsult är man anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Vi söker någon som kan arbeta extra under terminerna men även fortsätta jobba desto mer nästa sommar. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och desto mer under nästa sommar. Du kommer främst arbeta i butikerna i Malmö och Lund, och vid enstaka tillfällen finns det behov även i Trelleborg. Du som söker är studerande och har minst 1 år kvar av studierna eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av kassa och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Butikspersonal, kassapersonal, butik, butiksmedarbetare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49626

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till