Jobbet Studenter sökes för extrajobb inom produktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för extrajobb inom produktion! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlstad
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student på minst 50%? Vill du jobba extra minst 2 dagar i veckan dag eller kvällstid? Är du morgonpigg eller arbetar du hellre kväll? Vi har jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning några paketerare som vill jobba extra under terminerna. Vår kund är ett företag som jobbar med bag-on-ventiler och medicinteknisk förpackningsteknik och har sin fabrik i Karlstad. Detta är perfekt för dig som studerar och vill dryga ut studentkassan lite. Är du en pigg och glad person som dessutom är noggrann och inte blir stressad lätt, då kommer du passa bra till denna tjänst.

Arbetsuppgifter:
- Paketering

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna kommer vara förlagda dagtid 06:05-14:11 och kvällstid 14:11-00:11

Detta söker vi:

Krav för att vara aktuell för tjänsten:

- Du studerar eller har annan huvudsaklig anställning.
- Är ansvarsfull.

Vidare är det viktigt att du gillar att arbeta självständigt, tar ansvar och är noggrann i ditt arbete.
Har du erfarenhet av liknande arbeten tidigare är detta meriterande men inte ett krav.

Låter det som ett jobb för dig?
Sök redan idag på www.studentconsulting.se vi arbetar löpande med urval och intervjuer

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40957

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikssäljare - Blomsterlandet, Karlstad Karlstad Retail Knowledge

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Karlstad).