Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studenter sökes för extrajobb inom lager i Eskilstuna! jobb i Eskilstuna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studenter sökes för extrajobb inom lager i Eskilstuna! på StudentConsulting

Studenter sökes för extrajobb inom lager i Eskilstuna!

StudentConsulting Eskilstuna, Södermanlands län Deltid
Vill du jobba inom lager? Har du ett flexibelt schema och vill jobba 2-3 gånger i veckan under terminerna? Har du högt driv och en vilja att alltid prestera på topp? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter dig, lagermedarbetare till vår kund hos ett stort modeföretag i Eskilstuna. Arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter på ett lager såsom plock och pack. Du kommer att vara stationerad hos kund men anställd av StudentConsulting som konsult.

Du kommer till en arbetsplats som är fartfylld och där du ges ett stort ansvar i din roll. I rollen som lagermedarbetare är det viktigt att du levererar en god service. Genom det bidrar du till att optimera försäljningen och en bra kundupplevelse. Det är viktigt att du arbetar i enlighet med kundens värderingar och policy där du ständigt har fokus på kvalitet.

Arbetstiderna kan vara varierande mellan dag, kväll och helg och du bör kunna jobba minst 2-3 vardagar i veckan. För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara beredd på att kunna vara flexibel med arbetstider och med enkelhet anpassa dig till olika arbetsuppgifter, då behovet hos kund kan variera från vecka till vecka. Vi lägger därmed stor vikt vid en hög flexibilitet.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett KRAV att du har minst 50% annan sysselsättning, dvs. 50% annat arbete eller 50% studier.

- Du är student på minst halvfart i minst 1 år framåt.
- Du har ett annat huvudsakligt arbete på minst 50% (om du inte är student).
- Du har möjlighet att arbeta 2-3 arbetspass i veckan under terminerna.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har lagervana sedan tidigare och det är meriterande om du har truckkort (dock inget krav).

Vi söker dig som är resultatinriktad person som hela tiden arbetar mot mål och att förbättra effektiviteten.
Som person är du en teamspelare och har lätt för att samarbeta med andra. Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress.
Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning till arbetsuppgifterna och har förståelse för att din insats är viktig.

- Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.
- Du har god svenska i både tal och skrift
- God fysik

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Sökord: lagerarbete, logistik, terminal

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60006