Jobbet Studenter sökes för extrajobb inom ekonomi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för extrajobb inom ekonomi publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Deltidsanställd
Sundsvall
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du ekonomi och vill ha ett meriterande extraarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning ekonomiassistenter med start i höst för extraarbete ca 10-20 h/vecka. Du kommer bland annat att arbeta med:

- Registrera och kontera inkommande leverantörsfakturor
- Fakturahantering
- Löpande ekonomiarbete

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider. Viss flexibilitet finns för schemaläggningen. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, och vara uthyrd till kund som extraresurs.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år av ekonomistudier på högskola eller universitet avklarade och studerar i dagsläget med omfattning om minst 50%. Erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter är en stor fördel, men ej ett krav. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett högt engagemang. Du tar ansvar för ditt arbete, har hög servicenivå och trivs att arbeta i högt tempo. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Låter detta intressant? Sök tjänsten idag! Vid frågor om tjänsten hör av dig till Ida Holmer 070-376 03 79 eller ida.holmer@studentconsulting.com
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44609

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till