Jobbet Studenter sökes för ett roligt uppdrag inom servering och service! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för ett roligt uppdrag inom servering och service! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Jönköping
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av servering? Är du service-minded och gillar att träffa nya människor? Då har vi ett roligt extrajobb för just dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning drivna och motiverade personer som vill jobba extra som restaurangbiträde/kassavärd på större tillställningar på Elmia under vår/sommar

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och består av allt från servering till kassahantering, det beror på tillställningens upplägg.

Arbetstiderna är varierande och är förlagda under mån-sön både dag, kväll och helg. I din roll som konsult kommer du att kunna vara flexibel i dina val av pass och lägger din egen tillgänglighet.
För detta uppdrag kommer du bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet hos vår kund i Jönköping.

Detta söker vi:

För att passa för detta uppdrag ser vi gärna att du är en service-minded person som alltid sätter gästen/kunden i första hand. Du som söker ska tycka det är roligt med servering av mat och dryck och gärna ha tidigare erfarnehet av det. Har du även tidigare erfarenhet som kallskänka eller bartender är detta meriterande. Vi ser även att du som söker är en driven person som är stresstålig, social samt handlingskraftig.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42300

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Group Commodity Manager IT Huskvarna Michael Page
Erfarna montörer sökes Borås Lernia
Redovisningschef Jönköping Framtiden
Truckförare Skara Lernia
JUNIOR INTEGRATIONSKONSULT INOM C# .NET Jönköping Academic Work
Ekonomichef Tranås Ny Position
PC-tekniker till Eksjö Eksjö Poolia
CNC-operatör Skövde Lernia
Reparatör på HELTID sökes omgående! Borås StudentConsulting
Projektadministratör till NPB Automation! Jönköping Academic Work
Ekonomiassistent med start omgående! Jönköping Academic Work
Application developer specialist Skövde Volvo Group
Maskinoperatörer sökes! Jönköping Lernia
Ekonomichef Hillerstorp Ny Position
Strategisk inköpare sökes till Tranås Tranås StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hotell - restaurang - turism - Jönköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.