Jobbet Studenter sökes för arbete som marknadsundersökare till kortare uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för arbete som marknadsundersökare till kortare uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Skurup
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig kommunikatör och brinner för att prata med människor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Uppdraget handlar om att göra undersökningar kring behovet på marknaden av nya skolor och utbildningar. För att kunna starta skolor som är anpassade efter marknaden bör man göra marknadsundersökningar på förhand kring vilka områden och branscher behoven finns.

I arbetet som marknadsundersökare kommer du söka i system och göra egna sökningar kring vart behovet på arbetsmarknaden finns. Du kommer även prata mycket i telefon och göra marknadsundersökningar från personer i den branschen. Du kommer även dokumentera all information som kommer in så det är viktigt att du är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Kontoret är placerat i Skurup, Skåne. Du ska kunna arbeta 2 pass i veckan utanför dina studier med flexibla arbetstider.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas i april och pågå till juni och sen även starta igång igen i september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för kommunikation och vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad, driven, nyfiken och tycker om att prata med människor. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är krav att du har arbetat med telefonen som redskap tidigare, gärna inom försäljning men även kundtjänst är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40611

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn009 - Skurup).