Jobbet Studenter med körkort till Sommarjobb som Katalogutdelare i Södertälje har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter med körkort till Sommarjobb som Katalogutdelare i Södertälje publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker sommarjobb? Vi söker nu dig som under augusti vill jobba med att dela ut kataloger och tidningar i Södertälje. Du ska ha körkort för att vara aktuell för tjänsten!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att dela ut kataloger och arbetet sker med hjälp av cyckel eller bil. Arbetet är förlagt måndag-fredag vecka 32-35, 5 h per dag. Vi ser att du som söker är tillgänglig för arbete samtliga vardagar under dessa veckor.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du noggrann, effektiv och engagerad. Vi förutsätter även att du är flexibel, ansvarsfull samt mån om att göra ett bra arbete och bidra med en positiv stämning. Du bör vara i god fysisk form då arbetet sannorlikt kommer ske med hjälp av cyckel och då tyngre lyft kan förekomma. Tidigare erfarenhet som brevbärare är meriterande, men inte ett krav. Det är viktigt att du känner dig trygg på cyckel och att du har körkort av slaget AM och/eller B.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43368

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till