Jobbet Studenter med körkort som Katalogutdelare i Stockholm under augusti har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter med körkort som Katalogutdelare i Stockholm under augusti publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker sommarjobb?
Vi söker nu dig som under augusti vill jobba med att dela ut kataloger och tidningar i Stockholm med Omnejd!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att dela ut kataloger och arbetet sker med hjälp av cykel, moped och/eller bil.

Arbetet är förlagt under en begränsad period mellan vecka 32-36 och antalet timmar kan viariera beroende på var i Stockholm du jobbar. Vi ser gärna att du som söker är tillgänglig för arbete samtliga vardagar under dessa veckor.

Behovet av katalogutdelare finns i flera stadsdelar runtom i Stockholmsregionen. Du kommer i första hand bli placerad i närheten av det område du bor i, men det kan även ske förändringar beroende på hur vår kunds behov ser ut. Vi söker b.la. personal till:

Farsta
Haninge
Hägersten
Täby
Södermalm

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du är i god fysisk form då arbetet kommer att ske på cykel och tunga lyft kan förekomma. Krav för den här tjänsten är att du har körkort B och/ eller AM med god körvana då det kan förekomma en del körning i arbetet.

Som person är du noggrann, effektiv och engagerad. Vi förutsätter även att du är flexibel, ansvarsfull samt mån om att göra ett bra arbete och bidra med en positiv stämning.Tidigare erfarenhet som brevbärare är meriterande, men inte ett krav.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43366

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till