Jobbet Studenter intresserade av kommande produktions- och operatörstjänster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter intresserade av kommande produktions- och operatörstjänster publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Sugen på att jobba extra under terminen? Vill du testa på lagerarbete i relation till produktion? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten går ut på att hjälpa till i produktionen bland annat med att packa om produkter, köra truck och att assistera den ordinarie personalen med olika uppgifter. Det krävs att du är en teamplayer eftersom det krävs att man hjälper varandra i det höga tempot på arbetsplatsen. Du behöver även ha truckkort A+B och det är meriterande om du har någon erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare. Det är viktigt att du känner att du kan jobba minst tre pass i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student vid universitet, högskola eller komvux och som har tid med ett jobb där du förväntas kunna arbeta flera pass i veckan och ibland ställa upp med kort varsel.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43280

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till