Jobbet Studenter inom Teknisk fysik och Elektroteknik sökes för kommande extrajobb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter inom Teknisk fysik och Elektroteknik sökes för kommande extrajobb publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Lund
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du till civilingenjör eller högskoleingenjör inom Teknisk fysik eller Elektroteknik? Vill du redan nu under studietiden skaffa dig meriterande arbetslivserfarenhet och knyta värdefulla kontakter inför din framtida examen?

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher. När du jobbar hos oss får du en bra start på din karriär och till dig som studerar eller precis har kommit ut i arbetslivet kan vi ge en ovärderlig kontakt med näringslivet. Vi letar alltid efter engagerade och ambitiösa kandidater inom IT och Teknik, såväl för konsultuppdrag som för direktrekrytering till kund.

För kommande uppdrag söker vi nu dig som är studerande inom antingen Teknisk fysik eller Elektroteknik och på jakt efter ett värdefullt extrajobb vid sidan av dina studier. Arbetet hos våra kunder på området är ofta projektbaserat och ger dig möjligheten att arbeta med en rad olika spännande projekt och med det som just du har talang för. Arbetstider är förlagt till kontorstider måndag till fredag, där du har goda möjligheter att styra arbetstiden efter ditt schema i skolan. Tillsättning av tjänsten kommer att ske efter överenskommelse så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos ett av våra kundföretag i Lund.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har ett genuint tekniskt intresse och idag är studerande på en för tjänsten relevant utbildning inom Teknisk fysik eller Elektroteknik. Vi söker såväl dig som är i början av din utbildning som dig som har kommit en bit och kanske snart är påväg att ta din examen.

Som person har du lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du är drivande och tar ansvar för att saker blir genomförda på ett kvalitativt och tidseffektivt sätt. I den aktuella rollen är kontaktytorna många och du arbetar nära övriga discipliner i de projekt du är delaktig i. Det ställs därför krav på god social kompetens, kommunikativ förmåga samt att förmågan att samarbeta med olika människor.

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41170

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).