Jobbet Studenter inom marknadsföring sökes för prospektering hos Enorama i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studenter inom marknadsföring sökes för prospektering hos Enorama i Malmö publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och ambitiös student som söker spännande uppdrag bredvid studierna? Har du ett intresse för prospektering och läser just nu en utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation? Då bör du läsa vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu dig som har lust att utvecklas inom yrket marknadsföring och kommunikation. Enorama Pharma är ett svenskt läkemedesföretag, som startades och är baserat här i Malmö. Fokus ligger på utveckling och tillverkning av konsumentvänliga medicinska tuggumin. Företaget har även varit listat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2016.
Du kommer att jobba cirka 8 h per vecka med chans för mer vid behov. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider måndag-fredag. Som prospekterare kommer du att arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter till företaget både på ett nationellt och globalt plan. Du kommer få agera undersökande och utredande för att i sin tur kunna hitta de bästa möjligheterna för att kunna ta företaget på en mer global nivå. Denna tjänst kommer främst att bestå av administrativa uppgifter. Det är ett krav att du är flytande i både engelska och svenska, då många potentiella kunder är engelsktalande.

Tjänsten är tänkt att pågå åtminstone fram till årsskiftet, men god chans för förlängning.

Arbetsuppgifter:
-Prospektering
-Administrativa uppgifter
-Research/kommunikation

Vad vi kan erbjuda dig:
-Modernt kontor i centrala Malmö
-Härligt team med drivna kollegor
-Arbetslivserfarenhet inom prospektering
-Ett företag där arbetsglädje, kvalité och utveckling ligger i fokus

Detta söker vi:

- Du läser en utbildning med fokus på marknadsföring, kommunikation, försäljning eller prospektering
- Du som är driven och noggrann
- Du som gillar att jobba med uppsatta mål och har rätt inställning
- Du tycker om att arbeta administrativt.
- Du är student på minst 50 %

Sökord: Kommunikation, Marknadsföring, Prospektering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54105

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till