Jobbet Studenter inom ekonomi sökes för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter inom ekonomi sökes för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Läser du ekonomi på universitet eller högskola och är intresserad av ett givande extrajobb? Just nu söker vi studenter som läser ekonomi för kommande uppdrag i Helsingborg med omnejd!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer bestå av administrativa uppgifter, hantering av diverse avstämningar, Meriterande är om du tidigare arbetat med löner, redovisningsarbete, löpande bokföring och liknande.

Vi får löpande in uppdrag och förfrågningar av kunder i området kring Helsingborg. Då vi får in förfrågningar från kunder kring en rad olika tjänster så är detta en intresseanmälan. Vi rekryterar utifrån våra kunders behov. När ett behov uppstår rekryterar vi delvis utifrån de personer som anmält sitt intresse. Du kan även komma att bli aktuell för intervju även om det inte finns en specifik tjänst för tillfället så se till att vara tillgänglig på telefon. Du kommer att vara anställd hos Student Consulting men uthyrd till vår kund som konsult.

Detta söker vi:

Nu letar vi efter dig som läser ekonomi på eftergymnasial nivå på minst 50% och har minst två år kvar av dina studier, samt är intresserad av ett extrajobb. Du som söker är serviceinriktad, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god datavana och erfarenhet från att arbeta i excel. Meriterande är om du har erfarenhet utav VISMA, Pyramid, Jeeves eller SAP. Vidare ställs krav på att du som person är noggrann, prestigelös, flexibel och är van vid att kommunicera i tal och skrift på svenska samt på engelska.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42395

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skötselarbetare Malmö Malmö Stad
IT-tekniker Onsite, visstid Malmö Malmö Stad
IT-tekniker Onsite Malmö Malmö Stad
Lärare i matematik och fysik Malmö Malmö Stad
KMA-ansvarig till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Koncerncontroller Helsingborg Amendo Bemanning
Svetsare Lund Tetra Pak

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.