Jobbet Studenter för meriterande & flexibelt extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studenter för meriterande & flexibelt extrajobb! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb vid sidan av studierna som ger dig meriter för din framtida karriär? Tillsammans med Sergel Kredittjänster söker vi nu kundservicemedarbetare för deltid under terminerna och heltid under lov såsom sommar och jul. Startdatum är 19e augusti, alternativt 26e augusti, och vi hanterar ansökningarna löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Academic Work söker för Sergel Kredittjänsters räkning kundservicemedarbetare till deras inkassoteam. Du blir en del av ett team som idag består av både studenter som arbetar deltid samt heltidspersonal som tillsammans skapar en väldigt härlig och trivsam miljö. I den här tjänsten kommer du att arbeta minst två pass i veckan och för dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget efter examen.

En av medarbetarna som arbetar här vid sidan av studierna idag beskriver Sergel som:

"En trevlig arbetsplats med härlig variation av kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Flexibiliteten och möjligheterna som Sergel erbjuder passar perfekt för mig som student.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster. Uppdraget kommer att vara på deltid och det är långsiktigt.
Den här tjänsten kommer att inledas med en veckas utbildning hos Sergel med start 19e augusti eller 26e augusti.

Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare hos Sergel kommer du att hantera och administrera inkommande inkasso- och fakturaärenden som mestadels inkommer via telefon.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

• Påminnelseutskick
• Frågor kring kreditfakturor och återbetalningar
• Överenskommelser gällande betalningar som avbetalningsplaner och anstånd

Tjänsten passar dig som är studerande, tycker om att ge god service och vill få meriterande arbetslivserfarenhet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är studerande på högskola eller universitet med minst 2 terminer kvar av dina studier
• Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
• Kan delta vid en veckas introduktion på heltid som påbörjas 19e eller 26e augusti
• Kan arbeta 2 pass/ vecka vid sidan av dina studier under terminerna samt heltid under lov såsom jul och sommar

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du flexibel då Sergels behov varierar olika veckor. För att trivas på Sergel tror vi att du är snabblärd och har lätt att arbeta i flera olika system. Du gillar att leverera god service och att ha kundkontakt. Vi ser även att du har en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: 19e augusti, alternativt 26e augusti, med en veckas introduktion på heltid
• Omfattning: Deltid under terminerna och heltid under jul/sommar
• Placering: Stockholm
• Passkrav: Minst två pass/vecka, heltid under sommar och jul
• Arbetstider: Hel- eller halvdagar mellan 08:30-19.15

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergel Kredittjänsters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget
Sergel Kredittjänster erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 360 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.

Referens

15029082-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till