Jobbet Studenter för extrajobb som skyltmontörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter för extrajobb som skyltmontörer publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du student och letar efter ett praktiskt extrajobb? Är du tillgänglig ca 1-2 dagar i veckan och vill arbeta med att montera skyltar runt om i Göteborg? Vi söker nu två stycken skyltmontörer på deltid, sök redan idag. Vi tillämpar löpande urval.

Academic Work söker för Skyltkoncepts räkning två stycken skyltmontörer som kan arbeta 1-2 dagar i veckan, även mer vid behov. Skyltkoncept arbetar med att levererar skyltar till allt från mindre bolag till rikstäckande organisationer. Du kommer utgå från deras kontor vid Backa men åka ut till olika kunder i regionen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skyltkoncept. Uppdraget kommer att vara på deltid där du behöver vara tillgänglig 1-2 dagar i veckan, schemat variera utifrån deras behov hos kund.

Kandidatprofil

Som skyltmontör kommer du arbeta ute hos deras olika kunderna med att montera de beställda skyltarna. Du kommer dessutom hjälpa till på deras lager med att skära skyltarna utifrån specifika mått och säkerställa kvalitet.

Tjänsten passar dig som studerar och vill arbeta extra med praktiska arbetsuppgifter.

* Är student på en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar av dina studier
* Har B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du kan uppvisa på tidigare erfarenheter av praktiska arbetsuppgifter så som hantverkare eller liknande. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och är noggrann med att se till detaljerna. Eftersom du arbetar ute hos kunderna trivs du med att leverera god service och är utåtriktad i din dialog. Du har en känsla för att arbeta metodiskt och med stort fokus på kvalitet.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: December
* Omfattning: minst 1-2 dagar i veckan.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skyltkoncepts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15017140-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till