Jobbet Studenter för extrajobb som mobiltekniker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter för extrajobb som mobiltekniker! publicerad av Academic Work

Deltid
Malmö
0,00kr/ år
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är student, är tekniskt intresserad och som vill ha ett extrajobb! Jobbet påbörjas omgående och du ska ha möjlighet att arbeta 1-2 pass/vecka under terminerna. Det kommer också finnas möjlighet till sommarjobb!

Vår kund Mobylife arbetar med service av konsumentelektronik, främst med mobiltelefoner, och behöver hjälp under veckorna. För att bli aktuell för tjänsten bör du ha minst två år kvar av dina studier, och för att lyckas i rollen bör du vara noggrann, arbetsvillig och resultatinriktad. Sök tjänsten idag och säkra ditt extrajobb!

Academic Work söker för Mobylifes räkning studenter till tjänsten som mobilreparatör. Du kommer att ingå i ett mixteam, där du arbetar med reparation och felsökning av flera mobilmärken, exempelvis Sony, Apple, Samsung, Huawei m.fl.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mobylifes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mobylife.

Kandidatprofil

Som mobilreparatör kommer du arbeta med reparation och felsökning av mobiltelefoner. Du kommer också ha ansvar för den administrativa biten kopplat till reparationen, t.ex. som att registrera flödet i affärssystemet. Du kommer att genomgå en gedigen och strukturerad introduktion, där du får möjlighet att lära dig de olika mobilmodellerna och märkena, vilket kommer att bredda din kompetens så väl som möjlighet till arbete. Du kommer också få möjlighet till sommarjobb!

Du kommer till exempel:

* Utföra reparationer
* Ansvara för administrativt arbete
* Registrera flödet i affärssystemet

Tjänsten passar dig som är tekniskt lagd och har ett stort intresse inom området. Du får kunskap om olika mobiltelefoner och får en större förståelse för hur det fungerar med reparationer och logistikflödet däromkring. Samtidigt får du chansen att jobba på en arbetsplats som erbjuder ett långsiktigt samarbete och där det även finns god chans till jobb även under lov. För dig som läser en lämplig utbildning och har ett intresse för produkten är det en ypperlig chans till att fylla på ditt CV med relevant erfarenhet.

* Studerar på yrkeshögskola, högskola eller universitet och har minst 2 år kvar av dina studier
* Under terminerna kan jobba 1-2 dagar i veckan samt hoppa in vid eventuella behov - eller enligt överenskommelse med Mobylife.
* Är flexibel med arbetstider
* Har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Danska är meriterande!
* Har möjlighet att arbeta heltid under sommaren, med start v. 24.

Du ska ha ett genuint teknikintresse och trivas med problemlösning i alla dess former. Såklart krävs det även att du har en fingerfärdighet då det är en hel del småkomponenter som behandlas.

Som person har du en positiv inställning och är målinriktad med sikte att nå bra resultat. Du kommer följas upp på daglig basis på hur du presterar. Vidare är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbete så det utförs på ett korrekt sätt. Du har en förmåga att arbeta effektivt med hög kvalité. Vi ser gärna att du har gjort/gör någon form av lagsport då samarbete och laganda är viktigt för företaget och i rollen. Slutligen är det viktigt att du som person är nyfiken och ambitiös.

* Start: Omgående
* Omfattning: Löpande
* Uppskattad arbetstid: 8h arbetsdag minst 1-2 dagar i veckan, med möjlighet till mer.
* Placering: Åkarp, nära tågstationen (5 min gångavstånd!)

Urval: sker löpande så var snabb in med din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mal02@academicwork.se](mailto:mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: du blir en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15000525-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Telekommunikation - Malmö).