Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studenter för deltidsjobb till If Skadeförsäkringar! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studenter för deltidsjobb till If Skadeförsäkringar! på Academic Work

Studenter för deltidsjobb till If Skadeförsäkringar!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Är du student inom byggbranschen och trivs med kundkontakt? Är du dessutom en fena på att leverera service i världsklass och tycker det låter spännande med försäkringshantering inom brand- och vattenskador? If Skadeförsäkringar sitter i fräscha lokaler i Bergshamra och söker nu studenter med känsla för kommunikation som kan arbeta deltid under terminerna samt heltid under sommar och jul. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team inriktat mot byggskador där drygt 20 medarbetare arbetar i dagsläget. Vill du bli teamets nya stjärna? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker för If Skadeförsäkringars räkning studenter till deras skadecenter för brand- och vattenskador på deltid under terminerna samt heltid under sommar och jul. If Skadeförsäkringar erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De har som målsättning att ständigt förbättra deras tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling och präglas därför av medarbetare med hög kompetens och engagemang.

Som skaderådgivare på If:s byggskadeavdelningen får du verka i en spännande miljö där varje dialog med kunden är unik. Du kommer arbeta i ett team med härliga kollegor och ansvara för att ta hand om kundens ärenden kring bland annat ny-skador samt pågående ärenden där din uppgift är att säkerställa att kundens frågor, funderingar och behov blir besvarade på bästa möjliga sätt. Uppdraget kommer inledas med en gedigen introduktion på två veckor för att du ska känna dig trygg i din roll och snabbt komma in i arbetet. Efter dessa två veckor finns det även möjlighet att under en vecka få skräddarsydd upplärning kring de områden som du vill utvecklas ytterligare inom.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos If Skadeförsäkringar.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare på skadecentret är du If:s ansikte utåt mot deras befintliga kunder. Du kommer med telefon och dator som främsta arbetsverktyg ge tips och råd till företagets kunder när nya byggskador uppkommit men också svara på frågor i pågående ärenden. Du ger dem professionell rådgivning och hjälper dem med deras ärenden vid exempelvis vattenskador och maskinskador som är återkommande försäkringsärenden.

Dina övergripande arbetsuppgifter kommer därmed vara att:

* Ta emot inkommande samtal från kunder, registrera deras skadeanmälan samt hjälpa dem vidare i sitt ärende
* Läsa och tolka försäkringsvillkor och reglera kunders skador och således ge rådgivning kring kunders försäkringar
* Hantera efterföljande administrativa arbetsuppgifter kring kundärenden

Vi söker dig som

* Studerar lämplig eftergymnasial utbildning inom bygg på minst 50% och tar examen tidigast juni 2023
* Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då den huvudsakliga kommunikationen internt och externt sker på detta språk
* Besitter goda kunskaper i det engelska språket i både tal och skrift då viss kommunikation kan förekomma på detta språk
* Har goda kunskaper inom Office-paketet

Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet från en roll inom kundservice
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonen som främsta verktyg i en liknande roll
* Har erfarenhet från och/eller intresse av byggbranschen

Tjänsten passar dig som trivs i en mångfacetterad och fartfylld miljö. Du är ansvarstagande och ser till att alla dina inkommande samtal tas om hand och följs upp så kunden får bästa möjliga service. Du tar egna initiativ i ditt vardagliga arbete och gör alltid det lilla extra för dina kunder. Vidare har du en positiv inställning och tycker om att vara en del av ett team där ni hjälps åt och tillsammans strävar mot gemensamma mål. I rollen är det viktigt att du verkar effektivt och strukturerat för att se till att dina arbetsuppgifter blir utförda i tid. Vidare är du kommunikativ i tal och skrift, detta då din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att bemöta kunder både över telefon och via mail.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid under vår och höst samt heltid under sommar och jul. Ordinarie arbetstider är 07:50-16:20 men under sommarperiod har de alltid två personer som arbetar 09:40-18:10 vilket regleras av ett rullande schema.
* Placering: Bergshamra, Solna
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work (mailto:[ Email address blocked ] ).
 
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget
If Skadeförsäkringar AB är ett försäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. Bruttopremieinkomsten var 42 miljarder svenska kronor år 2015. Koncernen har cirka 6 200 anställda och huvudkontoret ligger i Bergshamra, norr om Stockholm.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062208-SE