Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

StudentConsulting söker studerande truckförare till kund i Landskrona! jobb i Landskrona på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
StudentConsulting söker studerande truckförare till kund i Landskrona! på StudentConsulting

StudentConsulting söker studerande truckförare till kund i Landskrona!

StudentConsulting Landskrona, Skåne län Deltid
Har du erfarenhet av att köra truck och är redo att ta sig an ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du flexibel och initiativtagande? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare kommer du arbeta på kundens lager och hantera pallar med livsmedelsprodukter. Kunden behöver även truckförare på utlastningen där du kommer ta emot chaufförer och deras gods.

Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av truckkörning. För att vara rätt person för rollen ser du till att du fullföljer dina uppgifter från början till slut och förmågan att strukturera och ta ansvar för ditt arbete.

Kunden är belägen i Landskrona och arbetar inom livsmedelsbranschen och ställer därför höga krav på hygien och kvalité.

Arbetsuppgifterna kommer vara av varierande karaktär vilket ställer krav på att du kan prioritera och se vad som behöver göras. Efter upplärning krävs det att du är självständig och har förmågan att ta ansvar för ditt område.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan planera ditt arbete väl och alltid utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant vis. Du har truckkort och erfarenhet av att köra truck på arbetet. Du har de vanligaste truckkorten och har kört motviktstruck tidigare. Som person är du ödmjuk och ser stort värde i att göra ett gott arbete. Du är nyfiken och vill ständigt bli bättre på det du gör.

Vi söker dig som är student på 50% i minst 1 år framöver. Vid sidan av dina studier är du tillgänglig minst 2 dagar i veckan för arbete på dagtid. Under lov och ledighet förväntar vi oss att du kan arbeta upp till heltid.

Du har inga anmärkningar i ditt belastningsregister samt har 2 referenser att ladda upp på din profil hos oss för en kommande referenstagning.

Du har flytande svenska i tal och skrift.

Är du rätt kandidat för rollen? Ansök redan idag! Vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60429