Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

StudentConsulting söker studerande terminalarbetare i Halmstad! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
StudentConsulting söker studerande terminalarbetare i Halmstad! på StudentConsulting

StudentConsulting söker studerande terminalarbetare i Halmstad!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Är du student och söker ett välbetalt extrajobb som terminalarbetare? Tycker du om fysiskt krävande arbete vid sidan av dina studier? Kan du jobba 2-3 dagar i veckan vid sidan av dina studier? Du har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företaget som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting som konsult men arbeta uthyrd till vår kund i Halmstad. Intervjuer görs löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat för uppdraget.

Detta söker vi:

Egenskaper du bör besitta är att du är flexibel, noggrann, effektiv och gillar ordning och reda. Du har alltid full koll på hur och vad du bör göra för att uppnå maximal effektivitet samt nytta. Vidare bör du vara en person som har en god fysisk förmåga och inte är rädd för att ta i eftersom detta arbete är fysiskt krävande. Du måste vara självgående, initiativtagande och trivas med eget ansvar.

Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team, men samtidigt motiveras av självständigt arbete och att uppnå goda resultat. Viktigt är också att du är kvalitetsmedveten, det eftersom det är av hög vikt att paketen sorteras både snabbt och korrekt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att:
•Du är tillgänglig minst 2-3 dagar i veckan
•Du studerar på minst 50% i minst ett år fram
•Du har truckkort
•Du är flytande i svenska, både i tal och skrift
•Du har inga anmärkningar i belastningsregistret och 2 referenser att ange

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så fort rätt kandidater har hittats!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60138