Jobbet StudentConsulting söker studerande personaladministratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

StudentConsulting söker studerande personaladministratör publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Söker du ett inspirerande och utvecklande arbete vid sidan av studierna? Är du utåtriktad, organiserad och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I din roll som personaladministratör på StudentConsulting kommer du samarbeta med kundansvariga och rekryterare. Det innebär att du får möjlighet till att variera dina arbetsuppgifter och utvecklas i takt med att du bygger på din kompetens. Du kommer inledningsvis arbeta med Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning där din roll blir att matcha deltagare till sysselsättning genom att bl.a. granska ansökningshandlingar och leda workshops. På sikt kommer du också att vara ett stöd i rekryteringsprocesser och arbeta med uppdragsadministration.

Vi söker dig som studerar om minst 50 % och har minst ett år kvar av dina studier. Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag och omfattningen varierar utifrån vårt behov och din studiesituation; i snitt ca 2 tillfällen/vecka under terminerna och mer under loven. Vi är flexibla och vana att jobba med studenter varför du själv har stor möjlighet att påverka hur och när du arbetar. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara;

- Referenstagning
- Telefonintervju
- Coachning
- Leda workshops och seminarium
- Göra urval
- Boka telefonintervjuer och genomföra enklare telefonavstämningar
- Hålla uppstartsmöten
- Administration kopplat mot myndighet
- Schemaläggning och intygsregistrering

Detta söker vi:

Du som söker trivs i en händelsestyrd värld och som snabbt kan anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Du utför ditt arbete på ett strukturerat sätt och lägger vikt vid att leverera med hög kvalitet. Vidare motiveras du att arbeta och nå resultat tillsammans med dina kollegor samt att skapa och utveckla relationer. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är meriterande. Du är inte rädd för att använda telefonen som arbetsredskap och du kommer varje vecka ställas inför situationen att ta kontakt med nya personer i olika sammanhang. Du kommer att bedriva workshops och seminarium och genomföra telefonintervjuer och referenstagningar. Av den anledningen är det viktigt att du känner dig trygg i att vara en ambassadör och tala inför människor i olika sammanhang. Vi tror att du trivs riktigt bra hos oss om du är nyfiken, vill utvecklas, har en stark drivkraft och vill bygga massor av erfarenhet under studietiden. Vi tycker om att ha kul på jobbet så du får gärna ha nära till skratt och tycker att även jobbiga situationer kan man tackla med glimten i ögat. Teamet Östersund består idag av 3 personer!

Sökord: Admin, Personaladministratör, Rekryterare, HR, Administratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54069

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till