Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

StudentConsulting söker studerande kundtjänstmedarbetare inför hösten! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
StudentConsulting söker studerande kundtjänstmedarbetare inför hösten! på StudentConsulting

StudentConsulting söker studerande kundtjänstmedarbetare inför hösten!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Är du studerande och vill arbeta extra som kundtjänstmedarbetare? Tycker du det är utvecklande med kundkontakt och kundservice? Är du lösningsorienterad och har en förmåga att merförsälja? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har en positiv inställning till din omgivning, samt är flexibel och självständig. Som kundtjänstmedarbetare kommer du spela en viktig roll i kontakten med företagets privat och företagskunder ,att vägleda kunden och besvara eventuella frågor via, telefon, chatt och mejl. Arbetstiderna kommer vara förlagda på kontorstider på veckans vardagar.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och gärna i början av din utbildning. Som student räknas du som antingen är, inskriven på universitetet, högskolan, Komvux eller annan reguljär utbildning. Du kommer vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vid väl genomfört arbete finns chans för övertag i förlängningen.

Du kommer arbeta i ett team med god laganda och fokus på kvalitet och kundservice. Dina uppgifter är genom en god kommunikativ förmåga, besvara frågor, och etablera kundrelationer och erbjuda en servicenivå i toppklass. Utöver att erbjuda god service har kunden stort säljfokus. Som person bör du därför vara tävlingsinriktad, motiveras av merförsäljning och drivas av resultat. Detta är vi övertygade om att du kommer lyckas med genom tydliga målsättningar och en vilja att utvecklas!

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom de här arbetsuppgifterna, samt vill vara med och leverera kvalitet över våra kunders förväntningar. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara en viktig nyckelperson hos oss och ansiktet utåt för verksamheten.

För att trivas i rollen krävs det att du är driven och därmed nyfiken på att ta dig an nya utmaningar. Du är en lagspelare i den mån att du tillsammans med ditt team hela tiden tar dig an nästa steg och nästa utmaning. Du är engagerad i det du tar dig an och uppmuntrar ständigt människorna omkring dig att bli bättre.

Du är prestigelös, lyhörd och testar nya vägar genom att använda din kreativitet och fantasi. Du tycker det är viktigt att leva upp till kunders önskemål och att hålla det som utlovas, kvalitet är A och O. Samtidigt motiveras du av att merförsälja och vill ständigt bli bättre - du skulle beskriva dig som en resultatinriktad person.

* Du som har minst 1år kvar av din utbildning.
* Du som vill arbeta kund fokuserat och bygga långsiktiga relationer.
* Du som är noggrann, strukturerad och självgående i ditt arbete.
* Det är ett krav att du kan tala och skriva flytande svenska.
* Tidigare erfarenhet inom området.

Vi lägger ut inför höstens behov och kommer därmed påbörja intervjuer och urval när ansökningar inkommit.

Vi ser fram emot att höra från dig - ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

StudentConsulting söker studerande kundtjänstmedarbetare inför hösten!
StudentConsulting Helsingborg Deltid
Säljande kundtjänstmedarbetare sökes till hösten för kund i Helsingborg!
StudentConsulting Helsingborg Heltidsanställd
Kundtjänstmedarbetare till snabbväxande Bredband2!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58326