Jobbet StudentConsulting söker strukturerad administrations assistsent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

StudentConsulting söker strukturerad administrations assistsent publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Till en av våra kunder i Helsingborg söker nu vi en administrativ assistent med start omgående.

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att samordna, registrera och strukturera data och information. Ordning och reda är i fokus. Du kommer hantera varierande administrativa uppgifter med mycket arbeta i Excel. Arbetet är självständigt med höga krav på effektivitet och löpande återkoppling. Du som söker ska vara beredd på att hjälpa till där det behövs.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag, mellan 08.00-17.00
Omfattningen är heltid och tänkt att pågå tillsvidare.

Du kommer att vara anställd av Studentconsulting men vara uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Du som söker är i början av din karriär och har inget emot att arbeta självständigt. Du är noggrann, effektiv och har ett IT-intresse som gör att du är van att snabbt sätta dig in i nya program. Du är analytisk och duktig på att hitta struktur i ditt arbete.

Det är meriterande om har tidigare erfarenhet från att arbeta i Excel.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42948

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till