Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

StudentConsulting söker säljare för kund i Malmö-Helsingborgsområdet! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
StudentConsulting söker säljare för kund i Malmö-Helsingborgsområdet! på StudentConsulting

StudentConsulting söker säljare för kund i Malmö-Helsingborgsområdet!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Heltid
Är du i början av din karriär inom försäljning och drivs av att ge dina kunder en upplevelse av världsklass? Gillar du att utvecklas och har ett stort intresse för tekniska lösningar? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 26 länder. I Sverige har bolaget två staka varumärken SELGA och STOREL och har ca 800 medarbetare på 57 platser och en omsättning på ca 5,4 miljarder svenska kronor. Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjningen i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Vi på StudentConsulting är ansvariga för rekryteringsprocesser, vald kandidat blir sedan direktrektyrerad av kund.

Företaget erbjuder dig:
•Ett attraktivt anställningspaket för dig som är i början av din säljkarriär
•En gedigen o kvalitativ introduktion
•En kultur med högt tempo, drivna kollegor och fantastiska produkter
•Varierande och utmanande arbetsuppgifter
•Arbeta på en av världens största elgrossistkoncerner i absolut teknisk framkant

Dina arbetsuppgifter:

Som säljare på Rexel arbetar du med försäljning av elprodukter där du hjälper installationsföretag till en bättre helhetslösning än vad de har idag. Du arbetar med relationsskapande försäljning och utgår från Helsingborgs/Malmöområdet där du aktivt bearbetar framförallt nya men också befintliga kunder inom el-segmentet. Du ansvarar för hela processen från beställning till avslut.

Ditt uppdrag som säljare är att:

• Bearbeta nya elinstallatörer inom givna segment
• Genomföra säljmöten ute hos kund
• Starta igång säljrelationen med kunderna och utveckla de vidare
•Genomföra aktiv försäljning på nya och befintliga kunder ute på fältet med hjälp av en säljbuss som du förfogar

Detta söker vi:

Vi tror att du har arbetat eller arbetar med försäljning idag. Det är inget krav att tidigare ha arbetat med tekniska lösningar men vi tror att det underlättar med viss grundförståelse.

Som person är du driven, social och nyfiken. Du älskar högt tempo och strävar alltid efter att överträffa förväntningar. Du vill utvecklas, du vill bli bäst!

En förutsättning för att lyckas i tjänsten är att du brinner för service och kundnöjdhet i kombination med högt uppsatta mål. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer.

Som kollega ser vi gärna att du är nytänkande, flexibel och hjälpsam. Du är en lagspelare med ett öppet sinne och ständigt positivt och trevligt bemötande. Din energinivå smittar av dig på omgivning. Vi ser gärna att du är orädd och vågar kasta dig ut i nya situationer och utmaningar. Det är en förutsättning för att nå dina personliga och verksamhetens uppsatta mål.

Med struktur och ordning, viljan att lära och stor entusiasm tar du dig an de uppgifter som skall utföras och säkerställer god kvalitet

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

För att få en inblick i tjänsten finner du en video om rollen här: [ Link removed ] Länken finns även på Rexels hemsida: [ Link removed ] prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

StudentConsulting söker säljare för kund i Malmö-Helsingborgsområdet!
StudentConsulting Helsingborg Heltid
Exklusivt klädföretag söker lagerpersonal på heltid till lager i Spånga
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Key Account Manager för lärarbemanning till StudentConsulting
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58306