Jobbet StudentConsulting söker Personaladministratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

StudentConsulting söker Personaladministratör publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Teamet i Sundsvall växer och vi behöver stärka vår organisation med en driven student som vill stötta oss internt. Brinner du för rekrytering, coachning och service? Sök då tjänsten som Personaladministratör hos oss på StudentConsulting.

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på kontoret i Sundsvall trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

När vår verksamhet nu växer söker vi en student som vill arbeta internt och stötta våra kundansvariga och rekryterare.

I rollen som Personaladministratör i Sundsvall kommer du bl.a. att arbeta med:

• Coacha och vägleda deltagare i Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning
• Leda workshops, aktiviteter och föreläsa för deltagare i Stöd och Matchning
• Annonsutformning
• Urvalshantering
• Telefonintervju
• Personlig intervju
• Referenstagning
• Schemaläggning
• Rekryteringsaktiviteter

Tjänsten är på ca: 15-20h/vecka och arbetstiderna är förlagda på kontorstider vilket innebär att du är flexibel och kan planera arbete parallellt med studier. Du kommer jobba i ett nära samarbeta med både affärschef, kundansvariga och rekryterare. Tillträde enl. överenskommelse, vi ser gärna att du börjar under början av november 2020.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande. Har du arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service eller rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav. Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och är nyfiken på det arbete vi erbjuder. Vi tror att du som person har hög social kompetens och älskar att möta nya människor och skapa goda relationer över tid. Du är självgående och handlingskraftig med förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Du drivs av att leverera mot uppsatta mål och deadlines.

I Teamet är du lagspelaren som har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och är orädd för nya uppgifter och du är den som ser möjligheter i utmaningar.Vi ser gärna att du som söker har B-körkort men det är ej ett krav.

Tjänsten kommer inledningsvis fokusera på arbetet med tjänsten Stöd och Matchning där du kommer arbeta som resurs eller handledare beroende på tidigare arbetslivserfarenhet. Vi ser det som fördelaktigt om du har följande i erfarenhets-ryggsäcken;

Minst 120 högskolepoäng inom något av områdena Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning samt minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid de senaste 5 åren.

Eller

Ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: - Arbetsledning med personalansvar - Rekrytering - Omställningsarbete för arbetssökande - Studie- och yrkesvägledning - Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) - Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor - Arbete med social- och gruppsykologi - Karriärvägledning

Vi ser långsiktigt på detta och det bör även du som söker göra. Goda möjligheter till sommarjobb finns. Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Handläggare, Jobbcoach, HR-administratör, Personaladministratör, Karriärcoach

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55151

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till