Jobbet StudentConsulting söker Kundansvarig har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

StudentConsulting söker Kundansvarig publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Sundsvall
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Som kundansvarig hos oss drivs du av att jobba med ledarskap och affärer i centrum i en resultatinriktad och värdestyrd företagskultur.

Information om uppdraget:

På enheten Sundsvall/Härnösand är vi ett team av rekryterare, kundansvariga och jobbmatchare och våra kunder finns inom bl.a. kundtjänst, administration och ekonomi samt lager/logistik.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.
- Resultatansvar för dina uppdrag
- Personalansvar för konsulterna på dina uppdrag
- Kundvård

Du kommer själv planera och styra din tid och dina aktiviteter, varför det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter och att du känner dig trygg i en ledande roll. Du kommer inledningsvis att arbeta mot en av enhetens största kunder och driva detta projekt framåt. Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer dela din tid mellan våra kontor i Sundsvall och Härnösand. Arbetstider är vanliga kontorstider. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat, dock senast i början av oktober.

Detta söker vi:

Vi söker dig med avslutad akademisk utbildning och gärna minst 1-2 års arbetslivserfarenhet då det är en fördel att du kan relatera till olika typer av arbetsuppgifter, anställningsformer och branscher. Erfarenhet från bemanningsbranschen eller annat personalarbete är meriterande men inte ett krav. Om du också har tidigare erfarenhet av omställning eller jobbmatchning, kan detta vara till din fördel. Körkort B är ett krav.

För att trivas hos oss gillar du att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter. Du har hög servicenivå och anser dig själv vara affärsmässig. Du trivs bäst när det händer mycket och gillar att sätta mål för dig själv och sedan försöka att överträffa dem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, då vi strävar efter ett team där vi kompletterar varandra!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43253

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Regionchef till Dedicare Sundsvall Professionals Nord
Optotekniker sökes till Eltel Networks Sundsvall Professionals Nord
Säljagent till Morups Fönster AB Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hem Timrå StudentConsulting
Säljare Kök Hudiksvall Hudiksvall Elgiganten AB
Kommunikatör till Com Hem i Härnösand Sundsvall StudentConsulting
Regionchef Mellannorrland Sundsvall Unionen
Tillståndstekniker Sundsvall e.on
Specialistsäljare Belysning till Ahlsell Sundsvall StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hem Härnösand StudentConsulting
Lösningsarkitekt Cloud Sundsvall Atea
Projektledare Sundsvall Atea
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Skogsingenjör till Vattenfall Sundsvall Academic Work
Extrajobb på lager i Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Belysningstekniker till Vattenfall Hudiksvall Professionals Nord
Maskinförare till Lidström Kross Sundsvall Professionals Nord
Byggnadskonstruktör till Ramboll Sundsvall Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till