Jobbet StudentConsulting söker Kundansvarig i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

StudentConsulting söker Kundansvarig i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, framåt och kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och brinner för mötet med människor? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Som Kundansvarig hos oss drivs du av att jobba med ledarskap och affärer i centrum i en resultatinriktad och värdestyrd företagskultur. På enheten Sundsvall/Härnösand är vi ett team av rekryterare, kundansvariga och jobbmatchare och våra kunder finns inom bl.a. IT, kundtjänst, ekonomi samt lager/logistik.

Som Kundansvarig hos oss på StudentConsulting och enheten Sundsvall/Härnösand kommer du bl.a. arbeta med:

- Daglig kund- och konsultkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för konsulterna på dina uppdrag
- Uppföljning av prestationer, leveranser, medarbetarsamtal mm
- Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter

Du kommer själv planera och styra din tid och dina aktiviteter, varför det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser att du har välutvecklande färdigheter för att skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter och att du känner dig trygg i en ledande roll. Du kommer att vara ansvarig för några av enhetens största kunder och arbetar med att driva och vidareutveckla dessa kundrelationer parallellt med att knyta nya kontakter och samarbeten. Att etablera kontakt med nya människor och arbeta med försäljning ser du positivt på. Vi tycker om att ha kul tillsammans och pratar ofta i termer av teamet snarare än individen. Du är med andra ord en lagspelare som tycker om att sprida kunskap och dela med dig i framgång och stötta i motgång.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med en inledande provanställning på 6 månader. Vårat affärsområde sträcker sig mellan Gävle, Östersund till Sundsvall/Härnösand och resor till dessa orter förekommer. Arbetstider är vardagar, kontorstider 8-17 och vi tillämpar förtroendetid vilket gör att vi är mycket flexibla och tror på stort eget ansvar.

Detta söker vi:

Vi söker dig med avslutad akademisk utbildning och tror att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet då det är en fördel att du kan relatera till olika typer av arbetsuppgifter, anställningsformer och branscher. Erfarenhet från bemanningsbranschen eller annat personalarbete är meriterande men inte ett krav. Om du också har tidigare erfarenhet av försäljning, nätverkande och att etablera kontakter med företag ses detta som starkt meriterande. Körkort B är ett krav.

För att trivas hos oss gillar du att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter. Du har hög servicenivå och anser dig själv vara affärsmässig. Du trivs bäst när det händer mycket och gillar att sätta mål för dig själv och sedan försöka att överträffa dem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, då vi strävar efter ett team där vi kompletterar varandra!

Tillträde enl. överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid. Vi ser dock gärna att du har möjlighet att börja arbeta under september månad. Vi arbetar löpande med urval och intervju så vänta inte med att söka om du tror detta är rätt utmaning för dig. I denna rekryteringsprocess kommer vi genomföra personlighetstester som en del av slutprocessen. Registerutdrag inför anställning kommer genomföras.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras mailledes av Affärsområdeschef Pontus Geijer - pontus.geijer@studentconsulting.com

Sökord: Key Account Manager, Account Manager, Konsultchef, Försäljning, Kundansvarig

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54190

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till