Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

StudentConsulting söker engagerade produktionsmedarbetare i Halmstad! jobb i Halmstad på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
StudentConsulting söker engagerade produktionsmedarbetare i Halmstad! på StudentConsulting

StudentConsulting söker engagerade produktionsmedarbetare i Halmstad!

StudentConsulting Halmstad, Hallands län Heltid
Är du intresserad av att tillhöra ett ledande återvinningsbolag? Anser du dig vara flexibel, stresstålig och lagorienterad? Då har vi ett spännande heltidsjobb för dig!

Information om uppdraget:

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1 700 engagerade medarbetare och 90 anläggningar över hela landet skapar de långsiktiga lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Deras företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen.

Till vår kunds LDPE avdelning söker vi produktionsmedarbetare på heltid som utgör en viktig del i deras återvinningsprocess.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att:
-Övervaka processen och flödet
-Ställa in maskiner
-Lastning och lossning med hjullastare
-Truckkörning
-Förflytta och planera ut material

Arbetstiderna är rullande 3-skift med start söndagskväll och går av fredagskväll. Du behöver därför trivas med varierande arbetstider. Framöver ämnar kunden att övergå till 5 skift för att ha kontinuerlig drift på LDPE samtliga dagar i veckan dygnet runt.
Detta behov är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen fram till att slutgiltiga kandidater blir direkt övertagna av kund.

Detta söker vi:

Du värdesätter och besitter inställning och driv och vill ständigt utvecklas tillsammans med ditt team och individuellt. Du gillar att arbeta med kroppen och framför allt med händerna, du skulle beskriva dig själv som händig. Vidare är du stresstålig, flexibel och social. Du kommer gärna med initiativ och idéer för att utveckla och förbättra befintliga och nya processer. Du är en lagspelare och problemlösare och vill alltid sträva mot teamets gemensamma mål.

Krav:
-B körkort
-Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande:
-Truckkort, gärna hjullastare
-Mekanisk erfarenhet
-Erfarenhet av lantbruk
-Certifikat inom heta arbete
-Erfarenhet av industri i linjeproduktion

Trots att ovan kriterier är meriterande finns det stor potential att lära sig och utvecklas hos Stena Recycling. Du kommer få relevant internutbildning på plats och för rätt person finns det även möjlighet att utbildas inom olika typer av fordonsbehörighet.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61165