Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

StudentConsulting söker arbetsledare för Skapamers lager i Kristianstad! jobb i Kristianstad på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
StudentConsulting söker arbetsledare för Skapamers lager i Kristianstad! på StudentConsulting

StudentConsulting söker arbetsledare för Skapamers lager i Kristianstad!

StudentConsulting Kristianstad, Skåne län Heltid
Vill du vara med på en spännande utveckling tillsammans med ditt team? Brinner du för att motivera andra och ta fram det bästa ur varje individ? Då har vi en spännande kombinerad lager- och ledarroll för dig!

Information om uppdraget:

Skapamer E-Handel Norden AB är ett expansivt företag inom Aller Media-gruppen och jobbar med försäljning av hobby, pyssel, konstnärsmaterial, mm till kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Skapamer söker dig som vill arbeta inom lager och har ambitionen att kombinera detta med en ledarroll. Som lagermedarbetare på Skapamer arbetar du primärt med orderplock av kunders beställningar, skicka ut beställningar samt sorterar in inkommande produkter för att säkerställa ordning och reda. Den ständiga målsättningen är att säkerställa service och kvalité för de kunder som beställt produkter för att de ska få dessa levererat till utsatt tid. I den kombinerade rollen som arbetsledare och lagermedarbetare har du ansvaret att se till att arbetet sker smidigt och korrekt. Du har nära dialog med övriga arbetsledare, chefer och anställda då du har övergripande ansvar för de anställda på avdelningen samtidigt som du själv kommer stötta upp och bidra till att allt rullar på som det ska. Du kommer även att lära upp och stötta ny personal i deras introduktion. Som arbetsledare arbetar du aktivt för en bättre arbetsmiljö och bidrar till en god atmosfär för säkerställa att samtliga under ditt skift trivs och har rätt fokus i det dagliga arbetet.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning alternativt har lång erfarenhet av lager/terminal/truckkörning och ledaregenskaper för att ta dig an uppdraget. Du har en naturligt fallenhet av att leda - för dig är det viktigt att ha med alla kollegor på tåget och ser stor vikt i att skapa en teamkänsla och ta fram allas bästa sidor. Du har ett bra bemötande, god samarbetsförmåga och kan hantera situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. Som person vill vi att du är kommunikativ, lyhörd och kan arbeta självständigt samt stresstålig. Du ska också ha ett brinnande engagemang av att leda och entusiasmera en arbetsgrupp i det dagliga arbetet men även på ett strategiskt plan.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
- Erfarenhet som ledare
- Erfarenhet inom lager och logistik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Är du redo att ta dig an utmaningen? Ansök redan idag!
Vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59044