Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studentassistent på deltid till Normative! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studentassistent på deltid till Normative! på Academic Work

Studentassistent på deltid till Normative!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Studerar du till ingenjör och har ett öga för detaljer? Har du också kunskap inom Microsoft Office och erfarenhet av att arbeta med informationsrik data? Då kanske du är rätt person för det här jobbet! Academic Work söker för närvarande en studentassistent på deltid till Normative. I denna tjänst kommer du att arbeta på ett företag som strävar efter att skapa en mer hållbar framtid för oss och vår planet. Läs mer nedan!


Om tjänsten
Normative har utvecklat världens första redovisningsmotor för utsläpp. De hjälper företag att beräkna sitt klimatavtryck och ger insikter för att minska sina utsläpp av växthusgaser. Deras arbete hjälper kunderna att bli mer medvetna om sin roll när det gäller att bidra till en bättre värld. Du kommer att tillhöra ett team som har det gemensamma högt uppsatta målet att arbeta för att bidra till en bättre värld.

I den här tjänsten kommer du att ingå i ett team som arbetar med beräkningar och bearbetar data. Detta är ett deltidsuppdrag där du kommer att arbeta cirka 10-20 timmar / vecka. Med Normative som har en remote-first culture, är arbetet mycket flexibelt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med stora mängder data som kräver ett starkt öga för detaljer. Du kommer också att samarbeta och kommunicera med kollegor i ditt team och inom organisationen som helhet. Då koncernspråket är på engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med det.

I den här tjänsten kommer du bland annat att:

* Hitta företagsinformation och kategorisera företaget
* Formatera excel-filer
* Kolla in leverantörer, uppdatera och förbättra databasen med relevanta datapunkter
* Utföra beräkningar kring CO2-utsläpp

Vi söker dig som
Som studentassistent är du noggrann, strukturerad och har en uthållighet i att arbeta med detaljerad information under det mesta av din arbetsdag. För att bli framgångsrik i denna roll letar vi nu efter någon som:

* Studerar för närvarande till ingenjör inom ett relevant område, till exempel hållbarhet, data eller liknande.
* Har erfarenhet av att arbeta med Excel
* Har mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och talat

Det är meriterande om du:

* Brinner för klimatet och vill arbeta för en bättre planet.

För att både lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en person som har en god förmåga att arbeta flexibelt och ha förmågan att arbeta med andra. Du har ett starkt engagemang och blir motiverad av möjligheten att arbeta självständigt och ser till att du driver arbetet framåt från start till mål. Slutligen tror vi att du är en person som är noggrann och gillar att djupdyka i detaljerad information där det krävs stor noggrannhet.

Som person är du:

* Strukturerad
* Uthållig
* Kommunikativ

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 2-3 dagar / veckan och långsiktigt
* Placering: Remote, kontor i centrala Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Normative önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Normative hjälper företag att beräkna sitt klimatavtryck och tillhandahålla insikter för att minska sina utsläpp av växthusgaser. Normative föddes 2014 för att hjälpa mänskligheten att nå nollutsläpp. Idag använder deras utsläppsredovisningsmotor mer än 200 000 000 datapunkter vid beräkning av ett företags utsläpp. Kunder från hela världen litar på Normative som en viktig del för att minska sitt koldioxidavtryck. De har stått för mer än 38 000 000 ton CO2, motsvarande över 475 000 000 bärbara datorer.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060327-SE