Jobbet Studentarbete har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Part-Time
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker Randstad kandidater som vill arbeta deltid inom produktion och lager. Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50% i form av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Som deltidsanställd på Randstad blir du utbokad till olika företag där extrapersonal behövs.

Du är driven, ansvarstagande och flexibel som person. Dessutom vill du utvecklas inom lager/produktion och du har en hög arbetsmoral. Hos oss får du arbeta hos på olika arbetsplatser genom Randstad och du får samla på dig erfarenheter inom en mängd fartfyllda verksamheter! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan bestå av:
  • Truckkörning
  • Plocka och packa varor för vidare transport
  • Sortera produkter
  • Fylla på material i maskiner
  • Ta emot leveranser
Det kan förekomma eventuella tunga arbetsuppgifter och i viss fall arbete som maskinoperatör. Du som person ska dessutom vara flexibel i dina tider då det förekommer arbetspass på helger och kvällar.


arbetstider.

Extraarbete med varierande tider. 


kvalifikationer.

För att bli aktuell för rollen så behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete). Detta måste framgå på din ansökan. Därtill ska du ha: 
  • Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Körkort och tillgång till bil 
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör/processoperatör samt erfarenhet av lagerarbete. 

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, noggrann och att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete samt med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av ett team men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Ansök senast 2020-10-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: [ Email address blocked ]

Referens

201304094

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till