Jobbet Studentambassadör sökes för jobb i Malmö och Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studentambassadör sökes för jobb i Malmö och Lund publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en nyfiken och kreativ person? Tycker du om mötet med människor och att inspirera och engagera andra? Är du dessutom studerande och vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som Studentambassadör är du StudentConsulings ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter innebär bl a att marknadsföra StudentConsulting samt informera om vilka vi är. Detta gör du genom allt från affischering, dela ut flyers, deltagande på mässor och arbetsmarknadsdagar.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, men kommer variera från vecka till vecka. Vi ser dock att du kan arbeta minst 8-10h per vecka. Du kommer jobba inom området Malmö/Lund.

Detta söker vi:

Vi söker sig som är studerande på högskola/universitet eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha minst 1 år kvar på dina studier. Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker den här tjänsten är framåt, inte rädd för att ta kontakt med nya människor, du bör trivas med en social roll och att tala inför grupp. Du bör också vara flexibel då behovet av din hjälp kommer att variera.

Har du B-körkort ses det som meriterande, dock inget krav.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten skall tillsättas omgående.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40863

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Fullstack developer at Koenigsegg Ängelholm Academic Work
UI/UX designer to Koenigsegg Ängelholm Academic Work
Studerande administratör sökes! Malmö StudentConsulting
Redovisningsassistent till GDL Helsingborg Academic Work
Backoffice Administrator till assa abloy Landskrona Academic Work
Controllerassistent till GDL Helsingborg Academic Work
Administratör inköp/ekonomi Helsingborg Lernia
Chefer söks för kommande uppdrag Helsingborg Amendo Bemanning
Sherlocked söker en kreativ Handyman Malmö Future & Friends
Junior Full-stack Utvecklare Malmö Nigel Frank International
Chef till Kundcenter, Festo Malmö Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn009 - Malmö).