Jobbet Student till kortare IT-uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student till kortare IT-uppdrag publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

InfoCare levererar onsite service, installationer och mjukvarutjänster till företag i norden. Nu behöver de IT-tekniker för installation av Windows 10 för en veckas uppdrag med chans till fler uppdrag framöver. Med andra ord, en perfekt möjlighet för dig som är studerande och vill tjäna en extra slant!

Academic Work söker IT-tekniker. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos InfoCare. Uppdraget är under vecka 46 på heltid och vi ser gärna att du är tillgänglig att arbeta antingen hela eller halva veckan. InfoCare får kontinuerligt in uppdrag vad avser installationer och inkoppling av datorer så efter denna vecka finns stor chans att fortsätta jobba som IT-tekniker.

Kandidatprofil

Som IT-tekniker arbetar du tillsammans med erfarna tekniker hos InfoCares kund med att genomföra installationer för olika datorer efter manualer. Programmet som ska installeras är Windows 10. Du arbetar självständigt men kommer alltid ha stöttning från ditt team som består av tekniker från InfoCare.

Tjänsten passar dig som är studerande och är intresserad av datorer. Du behöver också tycka att det är roligt med IT och teknik och kanske har du tidigare gjort datorinstallationer hemma.

* Har generell datorvana
* Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Då du är InfoCares ansikte utåt hos kund är det viktigt att du är serviceinriktad som person.
Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp och vidare följer du instruktioner på ett noggrant sätt och har en positiv attityd.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: V. 46
* Omfattning: 1 veckas uppdrag på heltid, med chans till fler uppdrag framöver.
* Placering: Sundsvall
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15015386-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till