Jobbet Student till extrajobb som Montör på Bravida har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student till extrajobb som Montör på Bravida publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Sundsvall
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en student som är teknisk intresserad som vill ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan av sina studier. Har du tidigare erfarenhet av arbete som montör? Ta chansen till ett långsiktigt extrajobb!

Information om uppdraget:

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Vi söker dig som vill vara en extraresurs hos Bravida och deras ventilationsavdelning. Idag arbetar 15 medarbetare inom detta område i Sundsvall och vid semestrar och annan frånvaro är tanken att du ska vara ett stöd till ordinarie personal. Goda möjligheter till arbete vid lov och sommar finns för dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb.

Du kommer inledningsvis alltid åka ut tillsammans med ordinarie personal och vara dem behjälplig. På sikt och t.ex. under sommar kan du själv få ansvara för vissa arbeten.

Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bravida. Arbetet sker på vardagar, dagtid.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Tidigare arbetslivserfarenhet som montör inom någon bransch är meriterande. Du har B-körkort och det är meriterande men ej ett krav på tillgång till egen bil. Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd.

Behovet varierar och arbetet kommer både att planeras med framförhållning vid ledigheter och lov men du kommer också att hoppa in med kort varsel vid sjukfrånvaro och liknande. Vi tror därför att det är bra om du har en viss flexibilitet i din utbildning.

Låter detta intressant så tveka inte utan skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig och diskuterar vidare. Välkommen!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44440

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till