Jobbet Student till extrajobb som junior it-konsult har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student till extrajobb som junior it-konsult publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och siktar på en karriär inom IT eller samhällsutveckling? Vi söker nu en student som vill arbeta på ett företag som utvecklar framtidens samhälle. Har du koll på Office365 och erfarenhet av Sharepoint? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund sitter i centrala Sundsvall och är marknadsledande inom samhällsplanering. Över 14000 medarbetare återfinns inom hela Europa i denna koncern och man arbetar med planering av morgondagens samhälle. Smarta byggnader, effektiv infrastruktur och IT för samhällsutveckling.

Vi söker dig som vill arbeta extra under studietiden och vill bygga erfarenhet inom IT. På StudentConsulting förstår vi hur viktigt det är att plocka med sig rätt erfarenheter under studietiden för att underlätta starten på kommande karriär. Skulle du trivas hos vår kund och vill arbeta med Office365 och Sharepoint finns bra möjligheter att detta extrajobb blir en fast anställning efter examen. Du kommer att stötta verksamheten och arbeta med seniora konsulter.

Arbetet startar enl. överenskommelse och det finns goda möjligheter att arbeta under sommaren. Arbetet är flexibelt och du lägger själv upp hur du arbetar tillsammans med kund. Vår förväntan är att du i snitt skall kunna arbeta 1-2 heldagar i veckan under kontorstider.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du är bekant med Office365 och Sharepoint. Det är mycket meriterande om du arbetat med detta tidigare men inte ett krav. Mycket handlar om inställning och har du ett driv, ett tydligt karriärmål och är bekant med Office365/Sharepoint räcker det långt.

Då vår kund utvecklar morgondagens samhälle ser vi det som positivt om du är intresserad av samhällsfrågor. Låter detta uppdrag intressant så sök redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41318

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

SOS-operatör Sundsvall Sundsvall SOS Alarm

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Konsulttjänster - Sundsvall).