Jobbet Student som vill ha ett meriterande sommarjobb hos Trademax! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student som vill ha ett meriterande sommarjobb hos Trademax! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du ingå i ett större team och arbeta för Sveriges ledande aktörer inom e-handelsbranschen?
Brinner du för att leverera högklassig service, är strukturerad och vill jobba i en händelserik atmosfär - då är denna tjänst helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker medarbetare till vår kunds leveransavdelning som är ett expansivt inredningsföretag inom e-handelsbranschen. Tjänsten passar dig som uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att hantera ångerköp, transportskador och returordrar. Vidare kommer du även ha ansvar för frågor kring ångerrätt, lagersaldo och felbeställningar, samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du har kontakt med både leverantörer och kunder där kommunikationen sker på svenska eller engelska. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål där effektivitet och kundnöjdhet är viktigt för kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och sedan fortlöpa heltid under sex månader. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag till fredag. Heltid under hela sommaren med stor möjlighet till förlängning ute hos vår snabbväxande kund.

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person med god kommunikativ och social förmåga, samt att du är målinriktad. Vidare bör du vara en person som är driven och har en positiv inställning till de utmaningar som kan uppstå - lite av en problemlösare! Att du har en god administrativ och strukturell förmåga är önskvärt. Som person är du strukturerad, flexibel och noggrann så ingen information faller mellan stolarna. Det är viktigt att du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att alltid genomföra dem på ett tillfredsställande sätt. Till sist krävs goda kunskaper i engelska för att kunna föra samtal med samtliga leverantörer.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42650

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Truckförare till EWP Landskrona Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till