Jobbet Student som vill arbeta extra? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student som vill arbeta extra? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Har du ordningssinne och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu extrapersonal till ett utav våra uppdrag i Norrköping inom butik. Du kommer att arbeta med godslossningen som sker under morgonen.

Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Arbetstiderna är förlagda på måndag till torsdag mellan kl 05.30-08.30 och det är viktigt att du har en god tillgänglighet dessa tider för att vara aktuell för tjänsten. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund, uppdraget startar omgående.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du strukturerad, har en hög arbetsmoral och har datorvana. Att klara av högt tempo är viktigt då lossningen och sorteringen ska vara klar till 07.30. Det är även viktigt att du som person är självständig och att du själv kan driva på arbetet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs.Truckkort är meriterande. Vi vill att du i din ansökan tydligt anger hur många dagar du kan jobba mellan måndag-torsdag under terminerna. Är det dig vi söker? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt personer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49817

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till