Jobbet Student som söker extrajobb och brinner för välgörenhet? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student som söker extrajobb och brinner för välgörenhet? publicerad av Academic Work

Deltid
Malmö
0,00kr/ år
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och letar efter extrajobb i Malmö? Perfekt, då kan detta vara en tjänst för dig! Gillar du att skapa relationer och arbeta utefter högt uppsatta mål? Winning Team AB arbetar för att göra världen till en lite bättre plats, vill du vara med på deras resa? Vi tillämpar löpande urval så se till att söka redan idag!

Academic Work söker nu två medlemsvärvare för Winning Team ABs räkning.

Winning Team grundades 2016 med visionen att hjälpa olika välgörenhetsorganisationer att lyckas och kunna växa. Företaget grundades av personer med stor kunskap och många års erfarenhet från försäljningsbranschen, som ville använda sin kunskap och sina erfarenheter till att kunna påverka och få fler att engagera sig i välgörenhet. Winning Team finns idag i både Stockholm, Uppsala och Malmö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Winning Team. Uppdraget kommer att vara på deltid på sex månader. För rätt person finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

Kandidatprofil

Som medlemsvärvare för Winning Team kommer du jobba i ett team där ni tillsammans värvar medlemmar till olika välgörenhetsorganisationer. Teamet möts upp centralt i Malmö och åker sedan gemensamt för att värva medlemmar på gator och torg i Malmö. Arbetstiderna är mellan kl.12-16, måndag till fredag. Vilka dagar och hur långa arbetspass du jobbar är flexibelt i samråd med din närmsta chef.

Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen, och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid. För den med intresse finns goda möjligheter att få jobba heltid under sommaren.

Tjänsten passar dig som vill utveckla din sociala förmåga och trivs med att jobba i team. Vi letar efter dig som tycker det är roligt med försäljning och kundkontakt, men som vill ta nästa steg och ser det här som en spännande, utvecklande utmaning där du samtidigt får chansen att aktivt vara med och göra världen lite bättre.

Företaget har nu inlett ett nytt, större samarbete och söker därför förstärkning till teamet i Malmö. Sök i dag och få chansen att bli en del av teamet på Winning Team AB!

* Har en avslutad gymnasial utbildning
* Har jobbat med service eller kundkontakt sedan tidigare
* Studerar på högskola/universitet
* Kan arbeta ca.10h/vecka

Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll eller med välgörenhet sedan tidigare. Det är även meriterande om du jobbat med försäljning, exempelvis via telefon eller i butik.

För den här rollen lägger vi dock allra största vikt vid personliga egenskaper. Som person är du orädd och gillar utmaningar. Du ser lösningar där andra ser problem och kommer ofta med egna initiativ. Du är tävlingsinriktad och trivs med att jobba mot högt uppsatta mål. Vidare är du social, serviceminded och har alltid nära till ett leende.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Omkring 10/h/vecka, flexibelt i samråd med din chef
* Lön: timbaserad lön
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Winning Teams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15004902-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Malmö).