Jobbet Student som brinner för relationsskapande och vill utvecklas inom rekrytering och digital bemanning! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student som brinner för relationsskapande och vill utvecklas inom rekrytering och digital bemanning! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete inom service och kundkontakt och lockas av att få möjligheten att växa i ett team med start-up känsla? Vill du arbeta för att ta Academic Work till marknadsledande inom digital/online-tjänster för bemanning? Nu söker vi dig som är en relationsbyggande doer och söker ett extrajobb där du får utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du studerar!


Om tjänsten
På Instajobs är tempot högt, ena dagen är inte den andra lik. Klimatet genomsyras av nytänkande och en vilja att hela tiden utveckla nya metoder och tekniker. Som team är vi måna om att hela tiden driva oss själva och affären framåt, det gör att vi är ett sammansvetsat team som alltid backar upp varandra!

Så här beskriver en av våra Instajobs-kollegor kulturen i teamet!

Academic Work lanserade sommaren 2016 vår Instajobs-app som matchar extrajobbare med extrajobb, med visionen att bli den lokala matchmakern på arbetsmarknaden - vart som helst i världen! Utvecklingen har gått snabbt och Instajobs har vuxit till 15 interna medarbetare. Målet är att fortsätta vår resa och expandera i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund - till att börja med. Lyckas vi snabbt, då expanderar vi snabbt, även till andra städer!

Vi söker nu dig som triggas av utmaningar och vid sidan av dina studier vill vara med oss på denna resa och spela en viktig roll i vår framgång!

Rollen som Network Relations är bred men fokuserar i stor grad på att bygga och underhålla relationer. Du kommer att arbetet med att expandera nätverket av instajobbare i form av rekrytering och aktiviteter för att attrahera rätt kandidater. Du kommer i allra högsta grad få vara delaktig i utvecklingen av vår tjänst och vi söker därför en person som vill ta mycket eget ansvar, komma med idéer och tillsammans med resten av teamet kavla upp ärmarna och göra det som behövs för att säkerställa en 100 % leverans.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige. Och läs mer om Instajobs på Instajobs.

Arbetsuppgifter

• Rekrytera och utöka vårt nätverk av instajobbare, samt följa upp att alla jobb som läggs upp i appen blir tillsatta
• Hjälpa och coacha våra instajobbare att få attraktiva profiler och bli framgångsrika i sitt jobbsökande via appen
• Arbeta med administrativa uppgifter och tidrapportering
• Vara delaktig i utvecklingen av instajobs samt stötta våra account managers i kundkontakten

Du arbetar extra 2 dagar i veckan, samt har jour cirka en helg i månaden, enligt ett rullande schema. Du blir del av Instajobs leveransavdelning och kommer arbeta nära med och rapportera till Team Manager för Network Relations.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är studerande inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, alternativt annan relevant utbildning
• Har minst två, men gärna fler terminer, kvar på studierna för att jobba långsiktigt i rollen
• Har tidigare erfarenhet av service, kundkontakt eller försäljning
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då en stor del av tjänsten innebär kommunikation både skriftligt och muntligt

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av rekrytering och bemanning
• Har erfarenhet av administrativt arbete

Vi söker efter en orädd och serviceinriktad kollega med en can do-inställning och som växer med ansvar. Du drivs av nyfikenhet och tvekar inte att ställa frågor och ta initiativ när det behövs. Vidare har du förmågan att själv prioritera och organisera ditt arbete när tempot är högt, och kan lösa problem även i obekanta situationer. Som Network Relations förväntas du även vara flexibel när förutsättningarna ändras, vilket i enstaka fall kan innebära att åka ut på instajobb istället för att komma till kontoret. Men framförallt, vi tror att du har viljan att bidra till Instajobs fortsatta tillväxt genom att skapa nöjda och lönsamma kunder.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: v. 33
• Omfattning: Extra 2 dagar/veckan, samt jour 1 helg i månaden
• Placering: St. Eriksgatan 121, Stockholm
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sara.andersson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15028304-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till