Jobbet Student sökes till tjänst som teknisk assistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes till tjänst som teknisk assistent publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som teknisk assistent hos vår kund ELSYS? Vi söker dig som är utåtriktad, med god kommunikativ förmåga och med ett intresse för tekniska produkter som nu vill vara en del av detta framgångsrika företag. Tjänsten passar dig som vill ha ett flexibelt jobb där du har möjlighet att styra schemat efter dina studier. Hos ELSYS finns extrajobbet som ger dig en raketstart i karriären och du kommer med största sannolikhet ha riktigt kul på vägen!

Academic Work söker för kunds räkning en person som vill arbeta som teknisk student till vår kund ELSYS. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen

Kandidatprofil

Som teknisk assistent på ELSYS kommer du att ta dig an många varierande arbetsuppgifter, ditt fokus kommer att vara på den amerikanska marknaden. Det kommer även ligga i dina arbetsuppgifter att följa utvecklingen inom olika lag- och certifieringskrav etc.

Arbetet inkluderar också:

* Ta kontakt med nya samt befintliga kunder
* Hålla koll på inkommande mail från kunder och beställningar som kommer in
* Boka kundmöten, främst vid mässor med ambitionen att även kunna ta egna möten längre fram
* Vara ansiktet utåt på mässor och marknadsföra ELSYS produkter

Tjänsten passar dig som vill ha ett flexibelt jobb där du har möjlighet att styra schemat efter dina studier. Det här är en fin chans för dig som student att utöka studentkassan och att utveckla dina kommunikativa förmågor ytterligare. Du kommer arbeta 1-2 pass i veckan, fördelat på hel- eller halvdagar anpassat efter ditt schema.

* Studerar program såsom civilingenjör, industriell ekonomi eller liknande på högskole- eller universitetsnivå på minst 50 % och har minst ett år kvar av dina studier.
* Kan kommunicera väl i tal och skrift på svenska och engelska eftersom ELSYS har ett internationellt kundnät.
* Är teknisk intresserad, då arbetsuppgifterna också innebär att kunna svara på kundens frågor kring produkterna ELSYS erbjuder.
* Är serviceinriktad och professionell i din kommunikation, då du kommer vara i kontakt med ELSYS kunder.

I tillägg är det ett stort plus om du även kan kommunicera på tyska eller franska.
Som person är du flexibel, ambitiös och förtroendeingivande. När du tar dig an något är du strukturerad och självgående och ser till att saker blir gjorda.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, cirka två pass i veckan.
* Placering: Umeå, ELSYS sitter på Västerslätt
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15017850-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till