Jobbet Student sökes till tjänst som administrativ assistent i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes till tjänst som administrativ assistent i Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill extrajobba med administrativa arbetsuppgifter på ett spännande företag i Helsingborg!

Information om uppdraget:

Du kommer att jobba uthyrd till ett företag som erbjuder tjänster inom strategisk marknadsföring i sociala medier till företag som är måna om sina kundrelationer.
Arbetsuppgifterna innebär att stötta med administrativa arbetsuppgifter såsom att fylla i uppgifter i excel och affärssystemet, fotografera, sortera mappar, göra avstämningar mm. Vidare innebär tjänsten en del byggadministration och dokumentation och kvalitetssäkring av föremål och material. Du som söker ska också vara snabblärd, bra på att samarbeta och lyhörd.

Behovet är varierande, men kommer vara ett par dagar i veckan. Arbetstiderna kommer vara kontorstider. Vi söker därför dig som kan vara flexibel och anpassa dig efter behovet på företaget.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och studerar på högskola, universitet eller komvux. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du är i början eller mitten av dina studier. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42396

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Sommar personal till kassan Helsingborg Elgiganten AB
Personlig assistent sökes till glad 15 årig tjej Eslöv Assistansbolaget i Sverige AB
Redovisningsekonom till Haldex Landskrona Meritmind

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.