Jobbet Student sökes till roligt extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes till roligt extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Vetlanda
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av hälsa och vill jobba extra inom produktion bredvid dina studier? Är du noggrann, driven och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker till vår kund utanför Vetlanda. Ansök redan idag.

Information om uppdraget:

Vår kund är en biståndsorganisation som utför materialrelaterade projekt. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att lasta containrar med kläder och sjukvårdsmaterial. Så det krävs att du är stark och uthållig. Du kan arbeta under måndag - fredag under terminerna samt sommaren med start omgående, vilket vidare beräknas löpa vidare efter sommaren.

Arbetstiderna är belagda mellan 8.00-12.00 och du lägger din egen tillgänglighet, men vi ser gärna att du kan jobba 1-2 dagar i veckan. Du kommer bli anställd utav StudentConsulting och arbeta ute hos kund. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Detta söker vi:

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter, men det är meriterande om du tidigare arbetat inom lager eller produktion. Som person är du noggrann, flexibel, har hög arbetsmoral och trivs med ett fysiskt arbete. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och fungerar bra med att arbeta i grupp. Svenska är inget krav för tjänsten men däremot är god engelska en förutsättning. Arbetsplatsen ligger i Holsbybrunn, vilket är beläget 10 minuter utanför Vetlanda. Tjänsten beräknas
starta så fort vi har rätt kandidater så tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42415

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomichef Hillerstorp Ny Position
Strategisk inköpare sökes till Tranås Tranås StudentConsulting
Teknisk säljare Nässjö Ny Position
Produktchef Jönköping Ny Position
Kundsupport Tranås Ny Position
HR-specialist Vetlanda Ny Position
Internationell utbildare Tranås Ny Position
Redovisningsekonom Hillerstorp Ny Position
First Line Manager Värnamo Ny Position
HR-Chef Jönköping Ny Position
Inköpare Jönköping Ny Position
Category Manager Nässjö Ny Position
SAP Business Analyst Jönköping Nigel Frank International
ARBETA EXTRA SOM KUNDSERVICEMEDARBETARE! Jönköping Academic Work
CNC-Svarvare Nässjö Wikan Personal AB
B-chaufför sökes för extrajobb! Jönköping StudentConsulting
Lagerarbetare Huskvarna SAAB
Sjuksköterskor för semestervikariat Vetlanda Wikan Personal AB
TEST Eksjö
Nu söker vi en Maskintekniker! Vaggeryd Framtiden
Systemutvecklare till Sweco i Jönköping Jönköping Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Vetlanda).
Du kan avregistrera dig när som helst.