Jobbet Student sökes till kundtjänst! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes till kundtjänst! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och intresserad av att arbete extra inom kundtjänst? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. Man har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster – både till företag och privatkunder.

Du kommer att tillhöra en kundserviceavdelning och hantera kundärenden både över mail och telefon. Kontakt kommer du ha med tekniker, uppdragsgivare och slutkund. Du kommer att arbeta i kundens egenbyggda ärendesystem och efter ett tag kommer arbetsuppgifterna även innefatta kontroll och effektivisering av systemet.

Arbetstiderna kommer att vara tisdagar och torsdagar 08.00-17.00 och vår kund sitter i fina lokaler i Kista. För att vara aktuell för tjänsten ska du studera på minst 50% och vi ser gärna att du har något år kvar på dina studier. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 % och har möjlighet att arbeta tisdagar och torsdagar. Som person är du serviceminded och administrativt duktig. Du är kommunikativ och tycker om att lösa problem. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara strukturerad, stresstålig, lösningsorienterad och affärsmässig. Det är givetvis meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav. Känns detta som en spännande tjänst? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44926

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kassamedarbetare Järfälla Elgiganten AB
Service Delivery Leader Stockholm Volvo Group
IT Architect Stockholm Volvo Group
Verksamhetsspecialist SCADA Stockholm Trafikförvaltningen
Säljare till Expo Medica Stockholm Säljpoolen
Global Processtekniker till buss Södertälje Scania
Studerande lagermedarbetare till UPS! Stockholm Academic Work
Redovisningsekonom sökes! Stockholm StudentConsulting
Teknisk Säljare Systemair i Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Säljare Belysning, Ecolux Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Rekryteringskonsult till Rubino Rekrytering Stockholm Rubino Rekrytering AB
VD sökes till installationsbolag inom VVS Stockholm Rubino Rekrytering AB
Säljare B2B till Adestia AB Stockholm Rubino Rekrytering AB
Damaskus Maskinskydd AB söker en Teknisk säljare Stockholm Rubino Rekrytering AB
Söderberg & Partners Payroll söker en säljare Stockholm Rubino Rekrytering AB
Adestia AB söker AV-Tekniker Stockholm Rubino Rekrytering AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till