Jobbet Student sökes till IT-support i Uppsala under sommaren! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes till IT-support i Uppsala under sommaren! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du arbete inom IT-området på en spännande och växande arbetsplats under sommaren? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga?

Information om uppdraget:

Vi söker nu två duktiga studenter i en roll som IT-supporttekniker för vår kunds räkning i Uppsala. I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med tekniskt användarstöd, 1st line, internt mot kollegor. Du kommer bland annat att arbeta felsökning och felavhjälpning inom både hård och mjukvaruområdet samt enklare mjukvaruinstallationer och installation av PC-arbetsplatser.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med arbetstider måndag-fredag 8-17 under V.25-30 i sommar där första veckan kommer bestå av upplärning. Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Uppsala. Det kan efter sommaren finnas möjligheter att jobba extra under studieperioden.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker tjänsten läser en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet eller universitetet och har ett brinnande intresse för IT och teknik. Du behöver ha goda kunskaper i Windows operativsystem. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer i ditt arbete lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är servicemedveten, social, pedagogisk och ansvarstagande. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då tjänsten redan idag, urvalsarbetet sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42675

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Technical Support Specialist Stockholm Stockholm Abbott Sweden
Technical Specialist Stockholm Academic Work
Product Owner / Produktägare Stockholm People Experience
Kundtjänst och IT-support Stockholm Atrivo AB
KAM till växande IT-bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior utvecklare till Virtual Stores Stockholm Academic Work
Junior Systemutvecklare sökes till Omicron! Stockholm StudentConsulting
Junior Systemutvecklare Stockholm Mutlisoft
Machine Learning Developer Stockholm Semcon
Backend Developer Stockholm Semcon

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till