Jobbet Student sökes till deltidsarbete inom EL! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes till deltidsarbete inom EL! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du pedagogisk, hjälpsam och lyhörd? Söker du ett meriterande och utvecklande arbete? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en yrkeshögskola inom el, energi och teknik. De söker nu en pedagogisk person för ett kortare uppdrag. I din roll kommer du att;
- Utgöra en stödfunktion mot eleverna i grundkursen El-lära och El-konstruktion.
- Stötta och hjälpa eleverna att lösa övningsuppgifterna samt besvara frågor som uppkommer.
- Arbetet utförs digitalt.

Tjänsten beräknas starta omgående på deltid, ca 6h/veckan under en 12veckors period. För att utföra arbetet behöver du tillgång till egen dator. Ditt arbete utförs hemifrån.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på universitet inom el-segmentet. Du har förståelse för elektronik, dess begräsningar och möjligheter. Som person är du pedagogisk och hjälpsam med bra tålamod. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54945

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till