Jobbet Student sökes till Com Hem som marknadsundersökare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes till Com Hem som marknadsundersökare! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Deltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill arbeta extra som marknadsundersökare? Trivs du i en social roll med mycket kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Com Hem är en av Sveriges ledande operatörer och erbjuder kompletta tjänster för bredband, tv och telefoni till svenska konsumenter och företag. De strävar efter att förenkla människors tillvaro, hemma och på arbetet, genom att erbjuda tillgång till en värld av kommunikation och underhållning. Till deras huvudkontor söker vi nu en marknadsundersökare / BRF-undersökare.

Huvudsakliga arbetsuppgiften består av att kontakta bostadsrättsföreningar som inte är anslutna till kunden idag. I rollen använder du telefonen som redskap samt arbetar i deras system och Excel-listor. Du kommer att genomföra en kartläggning som sedan skickas vidare till deras säljare.

Uppdraget startar omgående. Arbetet kommer vara förlagt mellan måndag-fredag där arbetsdagar och arbetstider är flexibelt, men vi ser gärna att du är tillgänglig cirka 2 dagar i veckan. I rollen kommer du att få den introduktion som behövs innan uppstart. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult på kunds kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50 % och söker ett arbete på sidan av dina studier. Vi ser att du har erfarenhet från kundkontakt och god känsla för service. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med telefon som redskap inom kundtjänst eller försäljning. Du är kommunikativ, självgående och orädd att ringa. Du har grundläggande datakunskaper och behärskar svenska väl i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44646

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

IT-säkerhetsarkitekt Stockholm Atea
Junior PHP-utvecklare till Byggmax Stockholm Academic Work
Verksamhetsutvecklare till Aptly Stockholm Academic Work
Andas du webbutveckling? Stockholm Academic Work
IT-tekniker till IT-säkerhetsföretag Stockholm Academic Work
Junior systemutvecklare Stockholm Academic Work
Hybris Operator inom E-commerce Stockholm Academic Work
Ekonomiassistent Stockholm Michael Page
Acquisition Executive Stockholm SalesOnly

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till