Jobbet Student sökes som webbredaktör till innovativt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes som webbredaktör till innovativt företag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Åstorp

Arbetsbeskrivning

Är du student och i jakt efter ett utvecklande arbete som webbredaktör och testare med ansvar för företagets webbplats? Är du en lagspelare och vill vara delaktig i ett företag med högt tempo? Då är detta helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som webbredaktör kommer du framförallt arbeta med kundens webbplats. Du kommer att arbeta i team där du utvecklar innehållet på kundens webbplats utifrån olika projekt. Det kan vara att skapa, redigera, klippa och klistra. Här kommer du även att få beskära bilder, göra uppgifter i episerver samt testa i systemet. Du kommer att få arbeta med många spännande projekt samtidigt.

Som person är du extremt noggrann och värdesätter kvalité i ditt arbete. Du är även en ordningsam person och tar ett stort ansvar för att de arbetsuppgifter du tar på dig blir utförda i tid och med god kvalitet samtidigt som du arbetar effektivt. Du kommer att arbeta tätt med ditt team och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Du kommer att arbeta en dag i veckan och arbetstiderna är 07.45 – 16.30.

Tjänsten passar dig som vill ha värdefull erfarenhet inom webb och få bra arbetslivserfarenhet som du kan bygga din karriär på.

Vid anställning kommer du att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund som ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. 6 månaders provanställning tillämpas och tjänsten kommer att tillsättas efter sommaren, med stora chanser till att du blir övertagen och anställd direkt av kundföretaget efter avslutad provanställning.

Detta söker vi:

Vi söker en student som går en teknisk utbildning i form av media, kommunikation, systemvetenskap eller webbprogrammering. Vidare behöver du vara effektiv i din kommunikation, noggrann, resultatorienterad, ha ett konstruktivt teamarbete samt vara strukturerad.

Du ska även ha goda kunskaper i Officepaketet, episerver CMS, World press samt kunna redigera i Photoshop.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43585

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Teknisk säljchef till NEOLund Lund Academic Work
Servicetekniker/montör Helsingborg FMR - Din HR-Partner
Episerver-utvecklare Malmö Nigel Frank International
Sociala Media Researcher Malmö E-commerce recruit
Kundtjänstmedarbetare Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Sales engineer trainee till Festo Malmö Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till