Jobbet Student sökes som serviceminded ordermottagare i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Student sökes som serviceminded ordermottagare i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig kommunikatör och drivs av att skapa goda relationer? Har du ett tekniskt intresse och kan uttrycka dig väl i skrift? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund har 25 års erfarenhet av produktkontroll och materialsortering för den skandinaviska tillverknings-, process- och återvinningsindustrin. Med specialisering på metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar samt optiska kontroll- och sorteringssystem säkerställer dem produktflöden utan avvikelser. Företaget levererar kompletta lösningar för detektering och avskiljning av metaller och andra främmande föremål i bl.a. livsmedel.

Som serviceminded ordermottagare hos vår kund kommer du att arbeta med utgående samtal till nya och befintliga kunder. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du förutom att arbeta med ordermottagning främst via mail, kommer även arbeta med mötesbokning och uppdatering av hemsida samt mailutskick.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag 8–16 men även kortare pass kan förekomma. Du behöver kunna arbeta minst 2 pass i veckan. Tjänsten är långsiktig och kommer att pågå minst till sommaren.
Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och har minst 1 år kvar av dina studier och söker ett stimulerande extraarbete. Vi ser att du är en person som har ett stort driv och trivs med att ta egna initiativ. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb! Det är meriterande om du tidigare arbetat med någon sorts telefonförsäljning, detta är dock ej ett krav. Vi ser gärna att du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom service eller administration. Dina personliga egenskaper väger tungt denna tjänst och som person bör du vara noggrann, prestigelös och effektiv. Eftersom kundkontakten sker genom framförallt samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Låter det som detta som en meriterande tjänst för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer för start omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41251

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Städare till Trelleborg Malmö Hemfrid i Sverige AB
Städare till Malmö med omnejd Malmö Hemfrid i Sverige AB
Serviceinriktad student till Hertz! Malmö StudentConsulting
Noggrann orderhandläggare sökes! Malmö StudentConsulting
Junior innesäljare till Bredband2! Malmö StudentConsulting
Säljare Lund Rusta AB
Säljare Elgiganten Landskrona Landskrona Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).