Jobbet Student sökes som orderadministratör i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes som orderadministratör i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en självgående och driven person som gillar att skapa goda relationer? Är du student och söker ett stimulerande extrajobb?

Information om uppdraget:

Vår kund har 30 års erfarenhet av produktkontroll och materialsortering för den skandinaviska tillverknings-, process- och återvinningsindustrin. Med specialisering på metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar samt optiska kontroll- och sorteringssystem säkerställer dem produktflöden utan avvikelser. Företaget levererar kompletta lösningar för detektering och avskiljning av metaller och andra främmande föremål i bl.a. livsmedel.

Vår kund söker en orderadministratör där rollen innefattar arbetsuppgifter med bland annat utgående samtal till nya och befintliga kunder, orderhantering via mail, mötesbokning, administrering inom CRM-system, merförsäljning, arbete inom affärssystem, mailutskick samt uppdatering av webbsidan.

Arbetstiderna gäller måndag-fredag mellan 08-16 och du ska ha möjlighet att jobba minst 10h per vecka, gärna 2-3 pass i veckan. Tjänsten är långsiktig och kommer att pågå minst 1,5 år framåt. Tjänsten innebär att du bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier och söker ett stimulerande extraarbete. Vi ser att du är en person som har ett stort driv och trivs med att ta egna initiativ samt att du gärna har arbetslivserfarenheter inom service eller administration. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Eftersom kundkontakt främst sker via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom telefonförsäljning, affärssystemet pyramid och/eller är bekant med wordpress. Låter det som en intressant tjänst för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan idag då vi håller löpande intervjuer för start omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50215

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till