Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Student sökes som Onsite tekniker på deltid! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Student sökes som Onsite tekniker på deltid! på StudentConsulting

Student sökes som Onsite tekniker på deltid!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Är du student och söker efter ett meriterande extrajobb inom IT- branschen? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en student som Onsite tekniker för kommande delstidsprojekt i Stockholm. Vår kund är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden, och de tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De finns på över 60 serviceställen och har ca 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster – både till företag och privatkunder.

Nu söker vi en student omgående för ett deltidsuppdrag som beräknas starta senast 13/12. Man kommer att arbeta hos vår kunds kontor i centrala Stockholm och sitter nära Facility Management teamet. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:

- Hantera inkommande uppdrag via helpdesk, både via dator och på kontor
- Support av mobiltelefoner, datorer och installationer
- Ominstallation av Windows 10 m.m.

Arbetstiderna är förlagda under kontorstider 08.00 – 12.00 på måndagar, onsdagar och torsdagar vilket förutsätter att du är flexibel till att arbeta dessa dagar löpande.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du som söker studerande på minst 50%, med studier som fortsätter minst till sommaren 2022, alternativt att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vidare är du en ansvarsfull lagspelare som är lösningsorienterad och flexibel samt har en god social kompetens. Vi söker dig som har ett IT intresse och grundläggande IT-kunskaper inom Office365, Windows 10 och grundläggande kunskaper i Azure. Som person är du serviceinriktad och tar eget ansvar för ditt arbete samt trivs att arbeta i ett högt tempo. Arbetsspråket på de olika arbetsplatserna är svenska, varpå du behöver kunna kommunicera obehindrat i språket.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60143