Jobbet Student sökes som lärare inom webbutveckling på 30%! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes som lärare inom webbutveckling på 30%! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för IT och webbutveckling? Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Är du studerande med minst ett år kvar av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I samarbete med vår kund söker vi nu en lärare inom webutveckling på 30% till läsåret 2019/2020. Vår kund är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag och är verksamma med lärosäten från förskola till yrkeshögskola. Just nu söker vi en lärare till kursen Webbutveckling 1 till en av kundens välrenommerade gymnasieskolor som är belägen i Vasastan i Stockholm.

Som lärare i Webbutveckling 1 kommer du att planera och utföra lektionerna för en gymnasieklass. Kursen är uppdelad på två lektioner i veckan. Utöver detta innehåller tjänsten planering och uppföljningsarbete. Tjänsten är på ca. 12h i veckan. Kursen innefattar bl.a. att ge eleverna lärdom inom:

- Publikation av webbplatser
- Teckenkodning och begrepp
- HTML och CSS

Detta är en konsultanställning som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på uppdraget hos kunden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara student på minst 50% och ha minst ett år kvar av dina studier. Du behöver vara en säker och pedagogisk ledare för kunna leda klasserna från terminens början till slut. Kraven för tjänsten är att du:

- Har goda IT-kunskaper
- Har kunskaper inom webutveckling, gärna i Mac-miljö
- Är punktlig och strukturerad
- Är ansvarstagande och ordningsam

Låter tjänsten intressant för dig? Sök redan idag, intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49316

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till