Jobbet Student sökes som IT-administratör till ISS Facility Services! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Student sökes som IT-administratör till ISS Facility Services! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och söker ett meriterande extraarbete inom IT och support? Nu söker vi dig som är social, analytisk och IT-intresserad till ISS Facility Services med start omgående.

Information om uppdraget:

ISS Facility Services är ett av världens största tjänsteföretag med 7 500 medarbetare i Sverige och 500 000 medarbetare globalt. Företaget omsätter cirka 4,2 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster.

I rollen som IT-administratör kommer du att arbeta med administrativa och supporterande uppgifter i olika IT-projekt, framför allt riktade mot infrastruktur i ett team på 3 personer. Du rapporterar till dina närmsta chefer. Det är en kombinerad roll med operativa arbetsuppgifter inom support och infrastruktur samt mer strategiska frågor gällande utredning med analyskaraktär. Du kommer agera som support för såväl infrastruktur som nätverkssidan där du stöttar projektledare i olika delar samt följer upp arbetet. I denna roll har du breda arbetsuppgifter inom olika områden som bland annat innebär:

-Hantering av systemändringar & användarkonton, i VPN & Office365
-Uppdatering av Windowsmiljö
-Nätverk: Hantera uppdatering av Master Site listor
-Avsluta AD-konton i kontakt med HR
-Office365: Skapa Forms utifrån beställningar & hantera licenser för Office 365
-PC plattform: Utvärdera äldre plattformar & fastställa applikationsändringar

Detta är ett konsultuppdrag på deltid, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting som konsult och arbetar på ISS huvudkontor som ligger i Årsta. Arbetstiderna är kontorstider mellan 08.00 – 17.00 och det är flexibelt att anpassa arbetstider till studier. För denna tjänst arbetar du ca 2 dagar i veckan. Introduktion sker i samband med uppstart på huvudkontoret i Årsta och uppdraget är beräknat att löpa på till årsskiftet med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på högskola eller universitet, med inriktning inom IT-området. Du har således ett starkt IT-intresse, grundläggande kunskaper inom IT samt en vilja att utvecklas inom projektledning. Du har ett analytiskt tillvägagångssätt och tycker om att ge support. Du är initiativtagande, strukturerad och noggrann och orädd för att rådfråga vid behov. För att vara aktuell för denna tjänst är du studerande på minst 50 %

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom infraområdet samt har god vana av att arbeta i en molnbaserad miljö är även det meriterande. Vi ser att du som söker har grundläggande kompetens i en molnbaserad plattform, Office365 och Excel. Krav för denna tjänst är att du besitter mycket goda kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift då företagsspråket är engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka tjänsten idag då urval sker löpande!

Sökord: IT, IT - support, IT - administratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54749

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till